Minä

Nimeni on Aki Ahlroth. Olen helsinkiläinen henkilöstöjohtamisen ja viestinnän kehittäjä, jolla on varsin monipuolinen työkokemus.

Pyrin jatkuvasti keksimään uusia uusia tapoja herättää keskustelua ja järkyttää avoimuudella. Olen intohimoinen puhuja ja rakastan kirjoittamista sanoinkuvaamattoman paljon. Uskon vakaasti siihen, että useimmista vastaan tulevista työelämän tilanteista selviäisi kryptisten ja yksilöitä tyhmentävien prosessien sijaan terveellä järjellä. Olenkin alkanut kutsua itseäni leikkisästi arkijärjen apostoliksi.

Minulle työ ei ole vain työtä, vaan annan unelman paremmasta työelämästä johdattaa minut seuraavaan työpäivään. Ihailen rohkeita johtajia ja työntekijöitä, jotka pyrkivät toimimaan joka päivä vähän fiksummin, antamatta muiden mielipiteiden lannistaa. Haluan vältellä tyytymistä keskinkertaisuuteen. Se edellyttää riskinottoa ja sen hyväksymistä, ettei kaikkia voi miellyttää.

Perustamani yritys on nimeltään Leadelight, jossa työskentelen päätoimeni ohella. Toukokuussa julkaisiin ensimmäinen kirjani, työelämän ja johtamisen epäkohtia ruotiva pamfletin. Ajatuksiini voit tutustua kirjan lisäksi tällä sivustolla julkaistujen linkkien kautta.

Jos jokin asia jää epäselväksi, älä epäröi kysyä lisää yhteydenottolomakkeen kautta.

Halutessasi voit seurata minua Twitterissä, LinkedInissä, SlideSharessa, SoundCloudissa.